Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä tarjotaksemme sinulle mahdollisimman käyttäjäystävällisen kokemuksen. Jatkamalla selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa yhteystietojen käsittelystä katso meidän tietosuojakäytäntömme.

KYLPYHUONEEN SISUSTUSVINKIT

Stailisti Malin Qvänstedt Myllymäen sisustusvinkeistä kannattaa napata ainakin nämä: Jatka muun kodin sisustusta myös kylpyhuoneessa, elävöitä jollain luonnon elementillä, luo tunnelmaa tuoksulla ja panosta näppäriin säilytysratkaisuihin. Hänen mielestään voisimme rohkeammin antaa pesoonamme näkyä kylpyhuoneissamme. Voisi tehdä asioita hieman toisin eikä miettiä niin paljon sitä, minkä näköisiä kylppärit tavallisesti ovat.

  

 

Kiviä pesualtaassa
Yllätä vieraat! Mielellämme laitamme kotimme kauniiksi vieraita varten vaikkakin joskus kylpyhuone unohtuu näistä valmisteluista. Kylpyhuoneeseen on helppo luoda se pieni ektra vaikka laittamalla muutama kaunis kivi pesualtaaseen. On kiinnostavaa seurata, kuinka kivet kastuvat ja vaihtavat väriä.
Kaikki järjestyksessä
Säilytysratkaisuissa on hyvä pyrkiä yhtenäiseen ilmeeseen, jotta kokonaiskuva pysyy rauhallisena. Jos mahdollista, kerää kaikki tavarat yhteen paikkaan. Luova ajattelu kunniaan. Vessapaperia voi säilyttää telineen tai kaapin sijasta hyvin myös kauniissa korissa. Kaikkea ei tarvitse pitää lattialla, vaan myös seinät kannattaa hyödyntää. Koukkuihin ja naulakoihin saa roikkumaan paljon muutakin kuin vain pyyhkeitä.
Tuo luontoa kylpyhuoneeseen
Luonto herättää kylpyhuoneen eloon. Tuo sinne kiviä, oksia ja lehtiä ja sisusta niillä kotoisa tunnelma. Suuremmassa kylpyhuoneessa voisi olla tilaa jollekin suuremmallekin kasville. Muuten voi hyvin laittaa maljakkoon jotain pienempää. Ehkäpä jotain kuivattua, jolloin ei tarvitse muistaa vaihtaa vettä. Sesonkiajattelu kunniaan ja ulkoa voi poimia mitä kaunista sieltä milloinkin löytyy. Joko sävy sävyyn tai eri värejä, jotka mahdollistavat jännittävät kontrastit. Vain mielikuvitus on rajana.

  

 

  

 

  

 

Näytä kuka olet
Tuo oma kädenjälkesi kylpyhuoneeseen muutamalla harkitulla yksityiskohdalla. Lisää persoonallista ilmettä kauniilla asetelmalla. Valitse esineitä, joista pidät. Hauska matkamuisto toimii niin mukavana muistona kuin koristeenakin. Itsemaalattu taulu, kirppislöytö ja kaunis rasia tuo eloa ja herättää uteliaisuuden. Käytä korujasi koristeina ja laita saippuat ja pikkupurkit kulhoon tai koriin. Tässä ei ole yhtä oikeaa tai väärää vaihtoehtoa.

Tee kylpyhuoneesta osa kotiasi
Yhä useammin näkee tilavan oloisia kylppäreitä, jotka on sisustettu samaan tyyliin kuin muukin koti. Kalusteet ja somisteethan sen tunnelman luovat. Kylpyhuonetta voi ajatella yhtenä huoneena, eikä "vain kylpyhuoneena". Tuo sinne muissa huoneissa toistuvia yksityiskohtia ja elementtejä. Esimerkiksi maton ei tarvitse olla varsinainen kylpyhuoneen matto vaan voi yhtä hyvin olla ovimatto tai vastaava. Toimii aivan yhtä hyvin. Inspiroidu kauppojen valtavista mattovalikoimista!
Tuoksu luo tunnelmaa
Sisusta kotoisa tunnelma tuoksuilla. Luo kylpyhuoneesta persoonallinen tila tyyliisi sopivilla tuoksuilla. Tuoksukynttilä, tuoksutikut ja huonesprayt tuovat hyviä tuoksuja ja tunnelmaa. Täytä amme vedellä, sytytä kynttilät ja laita rauhallinen musiikki soimaan. Sujauta tuoksupussi pyyhkeiden väliin pyyhekaappiin.

Laventelin, ruusun ja kamomillan tuoksu rauhoittaa. Vanilja ja sitruunaruoho tuovat positiivista tunnelmaa, kun taas lime ja sitruuna vapauttavat ja tuovat onnen tunteita.

  

 

  

 

INSPIROIDU JÄLLEENMYYJILLÄMME

Etsitkö uusia kylpyhuonekalusteita ja haluaisit nähdä, miltä ne ”oikeasti” näyttävät?
Täältä löydät lähimmän jälleenmyyjäsi!

Sinua lähellä oleva jälleenmyyjä
Forma

 

Forma
DK

 

DK
Skapa

 

Skapa
Stil

 

Stil