Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä tarjotaksemme sinulle mahdollisimman käyttäjäystävällisen kokemuksen. Jatkamalla selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa yhteystietojen käsittelystä katso meidän tietosuojakäytäntömme.

Käsityö ja yksityiskohdat tekevät suuren eron

Moni Dalstorpissa vieraileva yllättyy, että edelleen valmistamme ja kasaamme kaikki kylpyhuonekalusteemme täällä. Ja että yhä niin paljon tehdään käsin. Samoin on sähköliitäntöjen kanssa. Huolehdimme siitä, että kaikki on oikein asennettua heti alusta lähtien kaikkine tarpeellisine suoja-luokituksineen ja merkintöineen.

Teemme sen alusta lähtien

Koska teemme kaiken itse omassa tehtaassamme, voimme myös ottaa vastuun siitä, että jokainen tuote on korkeinta laatua. Kun sanomme pohjalakkaavamme kalusteet, se tarkoittaa, että teemme sen kolme kertaa, ja pintalakkaamme vielä kertaalleen. Jokaisen lakkakerroksen välissä kuivatamme UV-valolla. Käytämme värejä, jotka tunkeutuvat materiaaliin ja suojaavat puulevyä kosteudelta. Olemme yhtä tarkkoja kaappiemme ja muiden metalliosien kanssa, ne jauhemaalataan ruostetta, iskuja ja hankausta vastaan.

Huolelliset testaukset

Kaikkiin etuosiin, joita emme maalaa, käytämme aitoa puuviilua. Ohut puupinta on valikoiduista tukeista, jotka luovat aidon puun tunteen. Käytämme runkojen valmistukseen kosteudenkestävää lastulevyä. Tiedämme, että se on kosteudenkestävää, sillä sitä on testattu kolme päivää 20-asteisessa vedessä, päivä 12-asteisessa viileydessä ja kolme päivää 70-asteisessa kuumuudessa. Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, kaikki allaskaappien laatikot on varustettu liukukiskoilla, joissa on oikeat kuulalaakerit. Lupaamme, että huomaat eron.

Huolellisesti valitut materiaalit

Meillä on useita vaatimuksia materiaaleille. Pääosissa on pitkäikäinen kestävyys ja tyylikkyys. Muotoilu on tietenkin myös tärkeää, mutta se voi koskea myös pintaa ja struktuuria.

Puukalusteemme käyvät läpi 7 eri vaihetta, jotka takaavat sen, että niillä on edessään pitkä ja onnellinen elämä. Pohjana on korkealaatuinen kosteudenkestävä lastulevy. Sitten vuorossa ovat seuraavat vaiheet:

1) Kosteudenkestävä lastulevy
2) Pohjapaperi
3) Hionta
4) UV-spakkeli
5) UV-pohja I
6) UV-pohja II
7) Lakkahionta
8) Pintamaali. 

Valmista tuli!

 

Ajattelemme isosti ja pienesti

Kehittäessämme ja muotoillessamme tuotteitamme ajattelemme isosti - ja pienesti. Tuotteen on toimittava, asuit sitten linnassa tai majassa. Olemme ajatelleet myös sinua, joka asut vanhassa talossa vinoine seinineen ja jyrkkine kaatoineen. Tuotteemme on helppo sovittaa erilaisiin olosuhteisiin.

Vetimet - piste i:n päälle

Suurten valintojen jälkeen on jäljellä vielä jotain pientä mutta tärkeää. Millaiset vetimet haluat? Tärkeä valinta, joka vahvistaa kalusteen luonnetta. Siitä syystä olemme panostaneet vetimissä monipuolisuuteen. Tämä ei ehkä helpota valintaa, mutta antaa kokonaisuudelle sen vimeisen silauksen.

Oikea valaistus

Oikean valaistuksen suunnittelu kylpyhuoneeseen voi olla haastava tehtävä. Hieman helpommaksi tämän tekee se, että olemme tehneet laatuvalinnan puolestasi ja asentaneet peileihimme ja peilikaappeihimme energiatehokkaat ja turvalliset valaisimet. 

Valaistus laatikon sisällä
tuo ylellisyyden tuntua.

Nyt on mahdollista saada lisävalintana valaistus myös laatikoiden sisälle. Tämä antaa kalusteeseen ripauksen ylellisyyden tuntua, ja on lisäksi myös käytännön apu tavaroiden löytämisessä. Valo syttyy ja sammuu automaattisesti kun laatikko avataan ja suljetaan. Laatikkovalaistus saatavilla kalustesarjoihin Forma, DK ja Stil.