Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä tarjotaksemme sinulle mahdollisimman käyttäjäystävällisen kokemuksen. Jatkamalla selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa yhteystietojen käsittelystä katso meidän tietosuojakäytäntömme.

Inspiroivat tyylit

Kalustesarjoillamme Forma, DK, Stil, Skapa ja Intro on kaikilla oma persoonallinen ilmeensä. Nämä kaikki luovat erinomaisen taustan erilaisille tyyleille. Meidän kalusteillamme kylpyhuone on mahdollista sisustaa tietyn tyylisenä ja muuttaa se myöhemmin toisenlaiseksi. Elämä muuttuu, kuten sinäkin ja sinun makusi.

Vuoden aikana nostamme esiin erilaisia inspiroivia tyylejä. Aloitamme klassisia ja moderneja elementtejä yhdistävällä shaker -tyylillä, minimalistisella mustalla ja vaalealla, teollisella tyylillä, värikkään leikkisällä sekä skandinaavisella tyylillä.

  

 

Minimalistinen tyyli
Tämän tyylin ytimessä on kaiken tarpeettoman karsiminen ja sisustaminen vain sellaisella, jolle on todellinen tarve. Tyylin avainominaisuuksia ovat avoimet ja tyhjät pinnat, puhtaat linjat, harvat kalusteet ja ylipäätään vähäinen tavaramäärä.

  

 

Teollinen tyyli
Betoni, teräs ja käsittelemättömät raakamateriaalit ovat tälle tyylille ominaisia. Tyylin kulmakiviä ovat tiili, raakapuu ja erillasiet metallit. Väriskaalaa dominoivat tummat sävyt, kuten musta, harmaa ja tumma ruskea.

  

 

Modernin ja klassisen yhdistävä Shaker -tyyli
Luo rauhaa tiukalla järjestyksellä ja tavaroiden karsimisella. Pelkistettyä designia, jossa muoto ja mittasuhteet ovat tarkkaan mietitty ja toiminnallisuuteen on käytetty erityistä huomiota. Luonnonmateriaalit, jotka kestävät. Väripaletti, josta löytyy sävyjä harmaasta vihreään ja valkoiseen.

  

 

Skandinaavinen tyyli
Sopii erityisesti rauhallista ilmettä etsivälle. On helppo viihtyä kylpyhuoneessa, joka on sisustettu luonnonmateriaaleilla, vaaleilla väreillä ja kauniin ilmavilla kalusteilla.

  

 

Värikkään leikkisä tyyli
Värikäs tyyli, johon kuuluvat leikkisät kuviot ja pyöristetyt muodot yhdistettynä vaaleaan puuhun. Kuin skandinaavisen designin kultakauden uusi herääminen. Sopii hienosti myös kylpyhuoneeseen!