#Yessvedbergs

Meistä on inspiroivaa joka kerta, kun näemme tuotteitamme erilaisissa kodeissa ja ympäristöissä. On ilahduttavaa nähdä, kuinka tuotteet toimivat käytännössä ja helpottavat arkeasi. Siksi jakaisimme mielellämme ratkaisuitasi ja tyyliäsi meidän sosiaalisen median kanavissamme.

Pyytäisimmekin, että saisimme käyttää näitä kuviasi markkinointitarkoituksessa omissa kanavissamme, kuten kotisivuilla, Instagramissa, Facebookissa, Pinterestissä, TikTokissa, uutiskirjeissä, upeissa konseptimyymälöissämme kuten myös esitteissä ja muissa viestintäkanavissamme.

Tietenkin Sinun luvallasi, hyvä asiakkaamme!

 

Yessvedbergs

Vastaamalla kysymyksemme kommenttikenttään #yessvedbergs hyväksyt seuraavat asiat:

Annat Svedbergs i Dalstorp AB:lle (Y-tunnus: 556052-4984) ja Svedbergs Oy Ab:lle (Y-tunnus: 0902133-4) (myöhemmin Svedbergs) ei-yksinoikeutetun, globaalin käyttöoikeuden käyttää kaikkia niitä kuvia, joihin olet vastannut #yessvedbergs, markkinointitarkoitukseen kaikissa viestintäkanavissamme.


Täten varmennat että:

  1. Sinä omistat kuviesi oikeudet.
  2. Sinulla on suostumus kaikilta kuvissa näkyviltä henkilöiltä kuvien käyttöön.
  3. Käyttämällä näitä kuvia Svedbergs ei tule loukkaamaan kenenkään kolmannen osapuolen oikeuksia tai toimi lain vastaisesti.
  4. Vapautat Svedbergsin kaikista kuviesi käyttöön ja immateriaalioikeuksiin liittyvistä maksuvelvoitteista, kun kuviasi käytetään yllä kuvattuihin käyttötarkoituksiin.
  5. Vapautat Svedbergsin ja kaikki Svedbergsin puolesta toimivat henkilöt kaikista mahdollisista vaatimuksista, vaateista ja vastuista, jotka liittyvät kuviesi yllä kuvatun mukaiseen käyttöön.
  6. Vastaamalla #yessvedbergs vahvistat, että olet lukenut ja ymmärtänyt yllä olevat ehdot
Yessvedbergs

Mitä tämä tarkoittaa Sinulle?

Kuvasi eivät näy ainoastaan Sinun seuraajillesi, vaan myös muut, jotka tykkäävät ja seuraavat Svedbergsiä, näkevät kuvat. Tägäämme tietenkin Sinut ja tilisi kuviin, kun julkaisemme ne. Saat mahdollisuuden inspiroida muita ja samalla lisää seuraajia omalle tilillesi.

Käyttämällä hashtagia #yessvedbergs hyväksyt, että olet lukenut ja ymmärtänyt yllä olevat ehdot. Jos Sinulla herää kysyttävää, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, niin autamme mielellämme.

 

Yessvedbergs
Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.