#Yessvedbergs

Arvostamme kovasti sitä, että esittelet kylpyhuoneesi sosiaalisessa mediassa ja merkitset meidät hästägillä julkaisuusi! Joistakin kuvista pidämme erityisen paljon ja pyydämmekin silloin lupaa käyttää niitä omissa kanavissamme. Käytämme kuvia ensisijaisesti markkinointitarkoituksiin verkkosivustollamme (svedbergs.fi/.se/.no/.dk/.com), sosiaalisen median kanavissamme (Instagram, Facebook), uutiskirjeessämme tai muissa kanavissa. Kuvaan kuuluva teksti, hästägit ja kommentit joko julkaisemme niin kuin ne ovat alkuperäisjulkaisussa, muokkaamme julkaisua tai jätämme ne julkaisematta. Voimme siis myös julkaista kuvan ilman tekstiä tai hästägejä.

Kun vastaat kommenttikentässä kysymykseen
#yessvedbergs hyväksyt seuraavat ehdot:

Annat Svedbergs i Dalstorp AB:lle (Y-tunnus 556052-4984, Ruotsi) ja Svedbergs Oy Ab:lle (Y-tunnus 0902133-4, Suomi, sekä emo- että tytäryhtiö alempana nimellä ”Svedbergs”) inklusiivisen, rojaltivapaan ja maailmanlaajuisen oikeuden käyttää kaikki kuvia, joihin olet vastannut #yessvedbergs. Kuvia voidaan käyttää Svedbergsin markkinointitarkoituksiin ja Svedbergsin verkkosivustoilla. Markkinoimme tuotteitamme pääosin sosiaalisen median kanavissa, kuten Instagramissa ja Facebookissa mutta myös uutiskirjeissämme.

Näin toimimalla varmistamme että:

  1. Sinulla on kaikki omaan kuvaasi julkaisemiseen kuuluvat oikeudet.
  2. Sinulla on lupa kaikilta kuvissasi mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä tässä esitettyjen oikeuksien antamiseen.
  3. Svedbergs ei tule rikkomaan kolmannen osapuolen oikeuksia eikä tule myöskään rikkomaan lakia.
  4. Vapautat Svedbergsin kaikista velvollisuuksista maksaa kuvan käytöstä ja sen sisältämistä immateriaalioikeuksista, kun kuvaa käytetään yllämainituissa käyttötarkoituksissa.
  5. Vapautat Svedbergsin tai Svedbergsin nimissä ja puolesta toimivat henkilöt kaikista vaatimuksista ja vastuista, kun kuvaa käytetään yllämainitussa käyttötarkoituksessa.
  6. Kun vastaat #yessvedbergs vahvistat ja hyväksyt, että olet lukenut ja ymmärtänyt ylläolevat ehdot.

  Kuvasi tulee näkymään henkilöille, jotka seuraavat Svedbergsin kanavia ja saat näin mahdollisuuden inspiroida muita ja saada ehkä uusia seuraajia omalle sosiaalisen median tilillesi.

  Lue lisää: Svedbergsin tietosuojakäytäntö.

Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.