Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä tarjotaksemme sinulle mahdollisimman käyttäjäystävällisen kokemuksen. Jatkamalla selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa yhteystietojen käsittelystä katso meidän tietosuojakäytäntömme.

KAIKKIEN AIKOJEN PARHAAT LAATIKKOMME

Kun kehitimme uuden laatikkokonseptimme, lähdimme siitä, että sen tulisi olla
rakenteeltaan tukeva ja erittäin käytännöllinen. Ja että tarvittaessa siihen voisi
hankkia lisävarusteita, jotka tekevät käyttökokemuksesta entistäkin paremman.
Tulos on nyt nähtävissä sarjoissa Forma, Stil ja DK.

Forma ja Stil

Kalustesarjoissa Forma ja Stil on Box One vakiona. Jos valitset sen tilalle Box Two+ järjestelmän, saat mustan puusisäosan ja kaksi irrallista, vähän pienempää puista sisälaatikkoa, jotka sopivat laatikkojärjestelmään.

Box One

Laatikkokonseptimme Box One

Box One+

Laatikkokonseptimme Box One+

BOX ONE

BOX ONE

Kalustesarjoihin Forma ja Stil sisältyy Box One ilman lisähintaa. Laatikon sisäosa on ruiskuvalettua muovia, joka on erittäin kestävää ja helppohoitoista. Laatikossa on erikoiskäsitelty pohjamateriaali, joka pitää kaikki tavarat paikoillaan.

BOX ONE+

BOX ONE+

Jos haluat vieläkin tyylikkäämmät ja käytännöllisemmät laatikon sisäosat, voit valita Formaan ja Stiliin Box One+ järjestelmän (lisähintaan). Siinä on musta puusisäosa ja kaksi irrallista, hieman pienempää puista sisälaatikkoa, jotka voit sijoittaa haluamaasi paikkaan laatikoiden sisälle. Näyttävää ja käytännöllistä.

DK

Box Two on vakiona DK-sarjassa. Jos valitset sen tilalle Box Two+ järjestelmän, saat pieniin sisälaatikoihin puukannet ja laatikoihin puureunat.

Box Two

Laatikkokonseptimme Box Two

Box Two+

Laatikkokonseptimme Box Two+

BOX TWO

BOX TWO

Jos olet valinnut DK:n, siihen sisältyy Box Two ilman lisähintaa. Tässä on kauniisti muotoiltu puusisäosa ja kaksi irrallista, hieman pienempää puista sisälaatikkoa. Voit sijoittaa ne haluamallasi tavalla laatikoihin. Ratkaisu henkii tyyliä ja toimivuutta.

BOX TWO+

BOX TWO+

Kohottaaksesi laatikon tyylikkyyttä entisestään voit valita sarjaasi järjestelmän Box Two+ (lisähintaan). Siihen sisältyy kaksi puukantta pieniin irrallisiin puisiin sisälaatikoihin ja puureunat laatikoihin. Puureunat saavat laatikon vaikuttamaan
kokonaan puusta valmistetulta. Muilta osin laatikon sisäosa on samanlainen kuin järjestelmässä Box Two.