Laatikkokonsepti

Parhaat laatikot, jotka olemme koskaan tehneet

Kun kehitimme uuden laatikkokonseptimme, lähdimme siitä, että sen tulisi olla rakenteeltaan tukeva ja erittäin käytännöllinen. Ja että tarvittaessa siihen voisi hankkia lisävarusteita, jotka tekevät käyttökokemuksesta entistäkin paremman. Lopputulos on nähtävissä kalustesarjoissa Forma.

Forma ja Stil

Kalustesarjoissa Forma ja Stil on Box One vakiona. Jos valitset sen tilalle Box Two+ järjestelmän, saat mustan puusisäosan ja kaksi irrallista, vähän pienempää puista sisälaatikkoa, jotka sopivat laatikkojärjestelmään.

Laatikkokonsepti

BOX ONE

Laatikkokonsepti

BOX ONE +

BOX ONE

Kalustesarjoihin Forma ja Stil sisältyy Box One ilman lisähintaa. Laatikon sisäosa on ruiskuvalettua muovia, joka on erittäin kestävää ja helppohoitoista. Laatikossa on erikoiskäsitelty pohjamateriaali, joka pitää kaikki tavarat paikoillaan.

Forma ja Stil
Laatikkokonsepti
Laatikkokonsepti

BOX ONE+

Jos haluat vieläkin tyylikkäämmät ja käytännöllisemmät laatikon sisäosat, voit valita Formaan ja Stiliin Box One+ järjestelmän (lisähintaan). Siinä on musta puusisäosa ja kaksi irrallista, hieman pienempää puista sisälaatikkoa, jotka voit sijoittaa haluamaasi paikkaan laatikoiden sisälle. Näyttävää ja käytännöllistä.

Astetta ylellisempi
Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.