Huolellisesti valitut materiaalit

Huolimatta siitä, minkä tuotteistamme valitset, voit olla varma, että materiaalit ovat huolella valittuja. Osaltaan muotoilun vuoksi, osaksi siksi, että tuote kestäisi pitkään. Kylpyhuoneissa olosuhteet ovat kosteuden ja lämpötilan vuoksi erityisen haasteelliset. Se asettaa tuotteillemme kovat vaatimukset.

Vahva runko

Käytämme kalusterungoissamme aina kosteuden kestävää puukuitulevyä. Suojataksemme puulevyn kosteudelta, käytämme värejä, jotka tunkeutuvat puun sisään. Tuloksena kalusterungot, jotka kestävät kosteissa tiloissa.

Vahva runko
Aina aitoa puuviilua

Aina aitoa puuviilua

Kalvon tai puukuvioidun melamiinin sijaan käytämme laatikon etulevyissä aina aitoa puuviilua. Ohuet siivut on leikattu paksuista pölkyistä - kaikkine luonnollisine väri- ja kuviovaihteluineen.

Oma uniikki lakkausmetodi

Puukalusteemme lakataan neljään kertaan, jotta ne kestävät vaativissa kylpyhuoneoloissa. Ensin kolme pohjalakkakerrosta, joiden päälle tulee vielä pintalakka. Jokainen lakkakerros kuivatetaan UV-valolla. Usean lakkakerroksen tekniikalla luomme suojaavan pinnan, jonka ansiosta kosteus ei pääse tunkeutumaan puun sisälle.

Oma uniikki lakkausmetodi

Erityisen kestävä pelti

Käytämme metallituotteissamme galvanoitua terästä, joka pulverimaalataan ruostetta, iskuja ja naarmuja vastaan. Käsittely tehdään suljetussa prosessissa omassa pintakäsittelylinjastossamme, jossa käytämme ruostesuojana ympäristöystävällistä Bonderite NT -käsittelyä. Lisäksi käyttämämme jauhemaali ei sisällä liuotinaineita.

Erityisen kestävä pelti

Näin erottaudumme

Luomme kylpyhuoneita, jotka kestävät pitkään. Siksi käytämme huolella valittuja materiaaleja. Ympäristö ja asiakkaamme ovat keskiössä ja syy, miksi haluamme erotautua - niin pienissä, kuin suurissakin asioissa. Siinä on kyse huolenpidosta, laadusta ja turvasta. Alusta loppuun.

Näin erottaudumme
Svedbergsin takuu antaa sinulle turvaa

Svedbergsin takuu antaa sinulle turvaa

Olemme suunnitelleet ja valmistaneet kalusteita kodin kaikkein vaativimpaan ympäristöön vuodesta 1962 lähtien. Kalusteemme kestävät jokapäiväistä käyttöä. Svedbergs on turvallinen valinta märkä- ja kuivatiloihin. 20 vuoden takuun annamme valmistamillemme kalusteille ja suihkuoville, -kaapeille ja -seinille. 5 vuoden takuun annamme pyyhekuivaimille, ammeille, hanoille ja wc-istuimille.

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Käy lähimmällä jälleenmyyjälläsi ja näe miltä kylpyhuonekalusteemme oikeasti näyttävät.

Svedbergs -kylpyhuone - Intro
Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.